Ανακύκλωσε και συνάντησε τον Αντετοκούνμπο

"Ανακύκλωσε και συνάντησε τον Αντετοκούνμπο" | Ταξίδι 5 ημερών στο Milwaukee ΗΠΑ (2019)

Ο Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Αθλητικών Ακαδημιών «Ανακύκλωσε και συνάντησε τον Αντετοκούνμπο!» ολοκληρώθηκε με πρωτόγνωρη επιτυχία.

 

Μαθητές και αθλητές ηλικίας 12 έως 18 ετών, από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στο Μεγάλο Διαγωνισμό και ξεπέρασαν το όριο των 3.000.000 ανακυκλωθεισών συσκευασιών, πετυχαίνοντας νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ!


Για πρώτη φορά φέτος, μαζί με τα σχολεία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και οι αθλητικές ακαδημίες όλης της χώρας και ανακύκλωσαν πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες στα «Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» και στα «Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» στους Αγίους Αναργύρους και στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Τα τρία τμήματα, που επέστρεψαν τις περισσότερες συσκευασίες, επιβραβεύτηκαν με τα πιο συναρπαστικά δώρα!

Το 1ο Δώρο-Έπαθλο, ένα ΤΑΞΙΔΙ 5 ημερών στο Milwaukee, κέρδισαν οι μαθητές του Β3 τμήματος του Μαρούλειου Γενικού Λυκείου Κατσικά Ιωαννίνων, που ανακύκλωσαν 1.271.138 συσκευασίες και είχαν την μοναδική ευκαιρία να δουν τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ να παίζει στα playoffs του ΝΒΑ.

 

Το 2ο Δώρο-Έπαθλο, μια Action Camera, ένα Smartwatch και μία εμφάνιση Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, κέρδισαν οι αθλητές της Αθλητικής Ακαδημίας της Ένωσης Φιλαθλητικού Αθλητικού Συλλόγου Ζωγράφου, που ανακύκλωσαν 750.566 συσκευασίες.

 

Το 3ο Δώρο-Έπαθλο, μία εμφάνιση Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, κέρδισαν οι μαθητές του Α1 του 9ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, που ανακύκλωσαν 221.448 συσκευασίες.

 

Σημειώνεται ότι όλα τα δώρα αφορούν σε όλους τους μαθητές και τους αθλητές των σχολικών και των αθλητικών ακαδημιών που κέρδισαν.

 

Η ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων στο διαγωνισμό αποτέλεσε το πιο αισιόδοξο μήνυμα για την περιβαλλοντική εκπαίδευση της νέας γενιάς.

 … γιατί τα παιδιά και το περιβάλλον είναι το μέλλον του κόσμου!

Προστατεύω το περιβάλλον! Ανακυκλώνω!

Δείτε εδώ τον πίνακα με την κατάταξη των πρώτων 20 τμημάτων με τις συσκευασίες που ανακύκλωσαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

Back to TOP